Kirjanpito ja palkanlaskenta

Kirjanpito ja palkanlaskenta

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Henkilökohtainen ja aina tavoitettavissa oleva kirjanpitäjä tekee asioinnista vaivatonta ja varmistaa palvelun sujumisen.

Hiotut rutiinit ja toimintatavat takaavat sujuvan yhteistyön tilitoimiston ja asiakkaan välillä. Palveluihimme kuuluu myös helpot palkkahallinnon ratkaisut.

Kirjanpito 

Liiketoiminnan tuntemus tekee kirjanpidon hoitamisesta sujuvaa.
Ymmärrämme yrityksen ansaintalogiikan ja pyrimme nostamaan kirjanpidosta esille yritykselle relevanttia tietoa.

Asiakkaan toiminnan ohjaus ja työn organisointi on aina yksilöllistä. Meidän tavoite on auttaa asiakasta kehittämään prosessejaan niin, että lakisääteinen kirjanpito saataisiin hoidettua mahdollisimman sujuvasti varsinaisen bisneksen ohessa.

Osaamme arvostaa asiakkaan aikaa ja ymmärrämme, että taloushallinto on monelle yrittäjälle vain se pakollinen paha.

Palkanlaskenta

 Palkan peruste voi vaihdella paljonkin riippuen yrityksestä. Yksi saa urakkaa, toinen proviisiopalkkaa ja kolmas on tuntipalkalla. Joku maksaa lomarahat könttänä ja toinen joka palkan yhteydessä.

Ymmärrämme työsuhteeseen liittyviä ongelmakohtia. Usein palkkamallia hienosäätämällä yrityksen ja työntekijän kannustimet on mahdollista saada saman suuntaisiksi. Autamme mielellämme myös tämän tyyppisissä kysymyksissä. Henkilöstö kuitenkin ratkaisee yrityksen menestymisen pitkässä juoksusussa.

Teemme myös pakolliset tuloveroilmoitukset ja palkkalaskelmat toimialan erityispiirteet huomioiden.

Kun puhutaan verosuunnittelusta, palkka on oleellinen osa kokonaisuutta. Meillä on antaa vastauksia myös siihen, kannattaako yrittäjän nostaa palkkaa 10 000 € vai 200 000 € vuodessa. Yrittäjän ja yrityksen tavoitteet huomioiden löydämme yhdessä järkevän palkan ja toisaalta yrityksen kannalta järkevän tuloksen tason. Parhaissa yrityksissä nämäkin asiat suunnitellaan etukäteen.

Yhteystiedot

Konsta Sutinen
Ekonomi, Hanken
KLT-tutkinto

konsta.sutinen@vinst.fi
0401989196

Emma Sutinen
Kauppatieteiden kandidaatti
Högskolan i Gävle

emma.sutinen@vinst.fi
0407778842

Tilaa vinkit sähköpostiin

Tilaa vinkit sähköpostiin

Tilaamalla oppaan sähköpostiisi hyväksyt tietosuoja käytäntömme.(tekstisä linkki tietosuojaselosteeseen)
Emme luonnollisestikaan luovuta tai myy tietojasi eteenpäin 

Tilaus onnistui. Lähetämme vinkit pian sähköpostiisi.