Vinst – Yrityksenä

Yritys

Vinstin tavoite on keventää yrittäjien taakkaa ja auttaa asiakkaitamme voittamaan. Otamme asiakkaaksi yrittäjiä, jotka kaipaavat
tilitoimistolta aktiivisempaa otetta.

Yrittäjätaustamme takia meillä on suhteellisen hyvä käsitys siitä, mikä erottaa menestyvät ja ei-niin- menestyvät yritykset toisistaan.

 

Kokemuksia

Asiakkaamme MetsuriTrio Oy:n Anna ja Ella Hautaviita kuvailevat yhteistyötä Vinstin ja Fennoan kanssa seuraavasti:

”Yrittäjänä on paljon uusia asioita opittavana ja sen takia on ollut huikeaa saada tukea yrittämiseen Vinst Oy:ltä.  Vinstin käyttämä kirjanpito-ohjelma Fennoa on ollut meidän onneksemme helppo ja nopea käyttää. Esimerkiksi meidän monet laskut tulevat suoraan Fennoaan ja ne on sieltä helppo kuitata maksuun, eikä tarvitse sen kummemmin pelailla paperilaskujen kanssa. Vinstiin on helppo ottaa yhteyttää niin kun siinä sloganissakin lukee. Kyllä sitä välillä miettii, että kehtaako tätäkin kysyä mutta aina on kehdannut. Voin suositella tätä yritystä lämmöllä, niin uusille kuin vanhoillekin yrityksille.”

Yrittäjät – Emma ja Konsta

Konsta on toiminut yrittäjänä maalausalalla 30 henkeä työllistävässä yrityksessä usean vuoden ajan. Työn ohessa hän on opiskellut laskentatoimea ja yritysjuridiikkaa Helsingin ruotsinkielisessä kauppakorkeakoulussa. Hän on erityisen kiinnostunut yritysverotuksesta ja yritysten kustannuspuolesta. Häntä motivoi tapaamiset asiakkaiden kanssa ja halu auttaa asiakasta menestymään elämässään.

Konstan näkemys liiketoiminnasta on hyvin perinteinen ja arjesta kumpuava:
”kärsivällisyys, kurinalaisuus ja oikea fokus johtaa lopulta menestykseen”.

Emma on opiskellut laskentatoimea ja yritysjuridiikkaa Ruotsissa, Högskolan i Gävle. Emma on työskennellyt myös toimistosihteerinä maalausalan yrityksessä. Hänellä on järjestelmällinen ote asioiden hoitoon. Asiat hoidetaan kerralla, kunnolla ja siististi.

Emma arvostaa hyvää asiakaspalvelua, viestintää ja pitkäjänteistä sitoutuneisuutta tekemiseen. Hän palvelee sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tutustu Vinstin suosittuihin blogiteksteihin.

 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme