Vinst – Yrityksenä

Yritys

Vinstin tavoite on keventää yrittäjien taakkaa ja auttaa asiakkaitamme voittamaan. Otamme asiakkaaksi yrittäjiä, jotka kaipaavat
tilitoimistolta aktiivisempaa otetta.

Yrittäjätaustamme takia meillä on suhteellisen hyvä käsitys siitä, mikä erottaa menestyvät ja ei-niin- menestyvät yritykset toisistaan.

Yrittäjät – Emma ja Konsta

Konsta on toiminut yrittäjänä maalausalalla 30 henkeä työllistävässä yrityksessä usean vuoden ajan. Työn ohessa hän on opiskellut laskentatoimea ja yritysjuridiikkaa Helsingin ruotsinkielisessä kauppakorkeakoulussa. Hän on erityisen kiinnostunut yritysverotuksesta ja yritysten kustannuspuolesta. Häntä motivoi tapaamiset asiakkaiden kanssa ja halu auttaa asiakasta menestymään elämässään.

Konstan näkemys liiketoiminnasta on hyvin perinteinen ja arjesta kumpuava:
”kärsivällisyys, kurinalaisuus ja oikea fokus johtaa lopulta menestykseen”.

Emma on opiskellut laskentatoimea ja yritysjuridiikkaa Ruotsissa, Högskolan i Gävle. Emma on työskennellyt myös toimistosihteerinä maalausalan yrityksessä. Hänellä on järjestelmällinen ote asioiden hoitoon. Asiat hoidetaan kerralla, kunnolla ja siististi.

Emma arvostaa hyvää asiakaspalvelua, viestintää ja pitkäjänteistä sitoutuneisuutta tekemiseen. Hän palvelee sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä.

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun
yhteyttä saman päivän aikana.

Myynti 0401989196

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme